Despre noi
Pahare lucrate manual
Andre Cristal a fost infiintata in 2005 cu scopul de a duce mai departe traditia mestesugului sticlariei , intr-un mod modern inbinind arta cu utilul, folosind creatiile noastre inregistrate la OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTI SI MARCI oferind clientilor calitate si eleganta prin lucru manual.
Paharele,vazele,carafele cat si restu produselor sunt o combinatie fantastica intre pahare (etc) suflate bine tratate si o gama diversa de culori si modele.Sunt lucrate cu multa atentie , continind pasta de ceramica, aur industrial,platina industrial si cobalt,acest lucru dandu-le un rafinament aparte.
Toate produsele create si comercializate Andre Cristal sunt oferite spre vanzare sub marca noastra proprie , de asemenea inregistrata la OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTI SI MARCI care pe langa certificatul de garantie eliberat cumparatorului la fiecare articol, asigura calitate si seriozitate.
Ca pozitie pe piata avem drept exclusiv de a produce si comercializa pe teritoriul Romaniei in consecinta suntem unici producatori si distribuitori in Romania.


https://www.facebook.com/pg/Andre-Cristal-pahare-pentru-nunti-evenimente-unice-1626937460893346/reviews/?ref=page_internal PFA.Pacuraru Gheorghe Valeriu
CUI 38948830
 
Copyright 2008 Andrecristal