Uleiuri esentiale

ULEI VEGETAL DE AVOCADO BIO

Cos de cumparaturi

Cantitate:
Cosul meu
Pret:19.00RON
TiparesteTipareste pagina produs
ULEI VEGETAL DE AVOCADO BIO

Antioxidanții si agenții antiinflamatori din uleiul de Avocado, calmează tenul şi īl hidratează, vindecă pielea uscată şi oferă elasticitate şi netezime. Uleiul vegetal de Avocado are calitățile necesare unei īngrijirii profunde ale parului şi pielii şi le protejează īmpotriva factorilor nocivi din exterior. Are un conținut ridicat de acizi graşi, fitosteroli, vitamine şi carotenoizi care ajută la metabolizarea colagenului īn țesut.

Mod de

uilizare Uleiul vegetal de avocado se foloseşte īn rutina de īngrijire a corpului zilnic sau periodic, fără reacții adverse. Se poate adăuga īn loțiunea de duş sau poate fi folosit ca atare pe piele şi păr cu aplicare prin masaj. Se mai poate utiliza īn amestecuri cu alte uleiuri grase sau uleiuri esențiale.

Indicații

A nu se administra copiilor sub 1 an, persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.
A nu se lăsa la īndemana şi la vederea copiilor mici.

#Antivirale, #antibacteriene, #antifungice, #calmante, #anxiolitice, #drenante, #detoxifiante,#antimigrene,#dezinfectante #ULEIURILEESENTIALE, #PURAROM sunt de mare folos atunci cand sunt utilizate responsabil.

AVERTIZARE: Aceste proprietăți, indicații și metode de utilizare sunt prelevate din lucrări de referință sau site-uri web īn aromaterapie, hidrolaterapie și fitoterapie. Se găsesc acolo īn mod regulat și reprezinta observații din cercurile științifice. Cu toate acestea, informațiile sunt furnizate cu titlu informativ, nu pot īn niciun caz să constituie informații medicale și nici să nu ne angajeze responsabilitatea. Pentru orice utilizare īn scop terapeutic, consultați un medic
Copyright 2008 Andrecristal