Uleiuri esentiale

IMUNITY BOOST

Cos de cumparaturi

Cantitate:
Cosul meu
Pret:58.00RON
TiparesteTipareste pagina produs
IMUNITY BOOST

Mod de utilizare: de la primele manifestari – adulti: timp de 5 zile, cate 2 picaturi de Arom Imunity Boost + 4 picaturi de ulei vegetal de 3 ori pe zi; copii de peste 6 ani: cate 1 picatura 2 picaturi de ulei vegetal de 3 ori pe zi.

Se poate utiliza pentru purificarea aerului, în difuzorul cu ultra sunete 3 pic timp de 30 min de 4 ori pe zi. Pe timpul difuzării copii nu vor sta în încăpere.

Se poate utiliza în masaj în diluție 10/90%. 90% fiind un ulei vegetal.

Contraindicat copiilor cu varste sub 6 ani si femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor alergice la Telina/alte plante din Fam. Apiaceae/

Nu se utilizează pur. Dermato caustic datorita uleiului esențial de scorțișoară coaja.

Ingrediente: uleiuri esentiale de: Ravintsara (Cinnamomum camphora) si de Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) Portocal-dulce (Citrus sinensis) si Tea tree (Melaleuca alternifolia) – Lamai, fara furocumarine (Citrus limon) si Telina (Apium graveolens) – Volum net: 10 ml. Mentiuni de sanatate - Sustine sanatatea sistemului respirator superior (Scortisoara); Sustine rezistenta fiziologica a organismului in conditii ambientale severe (Tea tree). #Antivirale, #antibacteriene, #antifungice, #calmante, #anxiolitice, #drenante, #detoxifiante,#antimigrene,#dezinfectante #ULEIURILEESENTIALE, #PURAROM sunt de mare folos atunci cand sunt utilizate responsabil.

AVERTIZARE: Aceste proprietăți, indicații și metode de utilizare sunt prelevate din lucrări de referință sau site-uri web în aromaterapie, hidrolaterapie și fitoterapie. Se găsesc acolo în mod regulat și reprezinta observații din cercurile științifice. Cu toate acestea, informațiile sunt furnizate cu titlu informativ, nu pot în niciun caz să constituie informații medicale și nici să nu ne angajeze responsabilitatea. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic
Copyright 2008 Andrecristal